EGENTRENING

PRISLISTER FOR EGENTRENING

EGENTRENING (UTEN BINDING)

4 program 800,-
8 program 1520,-
12 program 2160,-
16 program 2720,-

Ingen bindingstid så da er det bare å velge hvor mange programmer du ønsker.

EGENTRENING(MED BINDING)

Bindingstid 4 måneder:

4 program 700,-
8 program 1320,-
12 program 1860,-
16 program 2320,-

4 månder bindingstid der du får alt fra 1-4 programmer sendt til deg til uken.

HVORFOR VELGE EGENTRENING?

Med vår egentreningstjeneste har du tilgang til personlige treningsprogrammer som er tilpasset dine behov og ferdighetsnivå, og detaljerte instruksjonsvideoer som gir deg veiledning om teknikker og øvelser.

Vi tror på fleksibilitet og autonomi i trening, og vår egentreningstjeneste gir deg nettopp dette. Du kan trene når det passer deg best, uten å måtte tilpasse deg andres timeplaner eller rutiner. Samtidig vil du ha støtte og veiledning fra våre eksperter, slik at du kan være sikker på at du trener på en trygg og effektiv måte.

Egentrening er en flott måte å nå dine svømmemål på, enten du ønsker å øke utholdenheten, forbedre teknikken eller konkurrere på høyere nivåer. Så hvorfor ikke ta kontroll over din egen trening og prøve vår egentreningstjeneste i dag? Vi ser frem til å hjelpe deg å nå dine mål!

Møter over Zoom

Med våre egentreningsprogram følger også god oppfølging på zoom der du får coaching rettet til teknikk eller tilpasning.

20% på svømmeutstyr

Siden du svømmer for oss får alle medlemmer i LightSwim 20 prosent av på alt av svømmeutstyr fra vår leverandør Arena!

Se vår nettbutikk:

lightswimshop.com

Videoer rettet til teknikk

Vi ønsker å hjelpe alle svømmerene våre med teknisk info. Så i tillegg til teknikk forklaringer på programmene, har vi også videoer som retter seg til teknisk info med forklaring for bedre forståelse. 

Scroll to Top