GRUPPETIMER

PRISLISTER FOR GRUPPETIMER

DENNE TJENESTEN ER IKKE TILGJENGELIG ETTER 30.MAI!

GRUPPETIMER (UTEN BINDING)

Gruppetime:  

2400,- (600,- per økt)
enkeltime)

GRUPPETIMER (MED BINDING)

Bindingstid 4 måneder:

Gruppetime: 
2000,- (500,- per økt)

HVORFOR VELGE GRUPPETIMER?

Ønsker du å lære deg å svømme, eller forbedre din teknikk, samtidig som du har det gøy og sosialiserer deg med andre? Da kan svømme gruppetimer med et oss være den perfekte aktiviteten for deg! LightSwim tilbyr gruppertimer, inkludert alt fra nybegynnerkurs til avanserte teknikkurs. Dette gir deg muligheten til å finne en gruppe som passer dine behov og ferdighetsnivå.

Trening med andre er også en flott måte å lære og forbedre teknikken din på. Gruppetimer med et oss gir deg muligheten til å få veiledning fra erfarne trenere og også muligheten til å observere og lære av andre svømmere. Dette kan hjelpe deg å forbedre teknikken din og nå dine treningsmål raskere. 

Gruppetimer med et oss er en morsom og sosial aktivitet hvor du kan møte nye mennesker med samme interesse som deg. Dette kan bidra til å gjøre treningen mer motiverende, få frem konkurranseinstinktet i deg og gi deg økt trivsel.

Så, hvis du ønsker å lære deg å svømme eller forbedre teknikken din, samtidig som du trener i et trygt og sosialt miljø, bør du vurdere å melde deg på gruppetimer med oss!

Handlekurv
Scroll to Top