PT-PROGRAMMET

PRISLISTER FOR PT

DENNE TJENESTEN ER IKKE TILGJENGELIG ETTER 30.MAI!

PT- TIMER (UTEN BINDING)

Enkeltime:

45 min: 800,-

Pakker:
4 x 45 min: 5000,-
8 x 45 min: 9000,-
12 x 45 min: 13000,-
4 x 45 min (duo): 7000,- (1750,- per time per duo enkeltime)

PT-TIMER (MED BINDING)

Bindingstid 4 måneder:

Hvis du velger bindingstiden får du med et egentreningsprogram i uken med på kjøpet:

4×45 min: 4000,-

HVORFOR VELGE EN PERSONLIG TRENER?

Personlige svømmetrenere er en populær løsning for de som ønsker å forbedre svømmeteknikken sin. Uavhengig av om man er nybegynner eller en erfaren svømmer har vi en trener for deg. LightSwim sine personlieg svømmetrenere kan tilby en mer personlig og tilpasset tilnærming til svømmetrening, som kan hjelpe deg å nå dine individuelle mål på en mer effektiv måte.

Fordelene ved å ansette en personlig svømmetrener inkluderer muligheten til å lære teknikker og øvelser som er spesifikt tilpasset til dine behov og mål, samt muligheten til å motta personlig tilbakemelding og veiledning. Våre personlige svømmetrenere vil også kunne tilpasse treningen etter ditt ferdighetsnivå, så vel som ditt generelle helse- og fitnessnivå.

LightSwim sine trenere kan hjelpe deg med å oppnå bedre helse, økt selvtillit, og en bedre svømmeteknikk. Hvis du vurderer å starte med oss skal vi hjelpe deg med å finne en erfaren trener som passer dine behov og ønsker på best mulig måte.

 

Ute etter forandring?

Tilbud er for deg som ønsker tett oppfølging av en personlig trener.
Dette er mer et one-on-one tilbud, der vi ser på mer spesifikk teknikk slik at du kan få en analyse på hva du kan gjøre bedre teknisk for å svømme bedre.
Dette er også tilbudet for deg som ønsker å få noen enkle tips for bedre teknisk svømming. Her er det også muligheter for å komme med egne tilpasninger rettet til det du mener funker best for deg! Det er også muligheter for duotimer der du kan få trent med en venn.

LightSwim er alltid ute etter å gjøre en forandring i svømmeidretten. Vi jobber også med å fremme svømming som en aktivitet som er tilgjengelig for alle, uavhengig av alder, ferdighetsnivå eller bakgrunn. Ingen utfordring er for stor for oss, og vi skal hjelpe deg på best mulig måte med å nå dine mål i svømmeidretten. 

Scroll to Top